Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

GMAG: Προτίμηση στις μετοχές έναντι των ομολόγων

Καλύτερες επιδόσεις προβλέπει για τις μετοχές έναντι των ομολόγων και των άλλων χρεογράφων η Global Multi-Asset Group στη μηνιαία οικονομική της έκθεση, δεδομένων των πιο ελκυστικών αποτιμήσεων των μετοχών, του αργού ρυθμού ανάπτυξης και του αντιπληθωρισμού.

Παρότι οι συντάκτες της έκθεσης κρίνουν ότι οι ενδείξεις δεν είναι επαρκείς, πιστεύουν ότι η περίοδος υποτονικής δραστηριότητας ίσως πλησιάζει στο τέλος της, με βάση τους επιμέρους πρόδρομους δείκτες σε συνδυασμό με τα πρόσθετα μέτρα τόνωσης της οικονομικής δραστηριότητας.

Όσον αφορά στις αποτιμήσεις των ομολόγων, εξακολουθούν να βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα, εάν ληφθούν υπ όψιν τα επίπεδα των πραγματικών αποδόσεων, παρά τη μαζική ρευστοποίηση στις αρχές Δεκεμβρίου.

Για το λόγο αυτό, η Global Multi-Asset Group διατηρεί την αυξημένη της θέση μας σε μετοχές έναντι των ομολόγων, ενώ στα ισορροπημένα χαρτοφυλάκιά της προτιμά τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, και τις αναδυόμενες αγορές. Τέλος, επιμένει στη μειωμένη τοποθέτηση στην Ευρώπη και την Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...