Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΑΤΛΑΝΤΙΚ: ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΟΜΗ 15 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Auchan super market in Budapest, HungaryImage via WikipediaΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ
Στην πώληση του ποσοστού συμμετοχής της 53% (ή 31.800 μετοχές) στη θυγατρική εταιρεία Κυψέλη, στους μετόχους της εταιρείας, προχώρησε η Ατλάντικ. Πιο συγκεκριμένα, η Ατλάντικ πούλησε 9.300 μετοχές ή ποσοστό 15,50% στην Τρόφιμα Δούκας, ενώ 22.500 μετοχές ή 37,5% στη Θανόπουλος.

Η πώληση πραγματοποιήθηκε στην ονομαστική αξία της συμμετοχής, ήτοι 1,10 ευρώ ανά μετοχή, και το τίμημα ανήλθε συνολικά σε 34.980 ευρώ, το οποίο καταβλήθηκε τοις μετρητοίς.

Σημειώνεται ότι η Κυψέλη το 2009 είχε καταγράψει κύκλο εργασιών ύψους 60.000 ευρώ, ενώ το 2010 έχει μηδενικό κύκλο εργασιών και κατά συνέπεια έχει αμελητέα συμμετοχή στα ενοποιημένα οικονομικά μεγέθη της Ατλάντικ, η οποία παραμένει ως συνεργαζόμενη εταιρεία στην Κυψέλη.

Παράλληλα, η διοίκηση της αλυσίδας προχώρησε στην πώληση του πάγιου εξοπλισμού 4 καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, στις περιοχές Αμπελόκηπους, Επτάλοφος, Πολίχνη και Καλαμαριά στην επιχείρηση Κ.Φραγκίδης-Σ. Χαλκοματιδης & ΣΙΑ. Στην Ι. & Σ. Σκλαβενίτης μεταβιβάστηκε ο πάγιος εξοπλισμός πέντε καταστημάτων στην Κυψέλη, στη Βάρκιζα, στο
Κορωπί, στη Νέα Σμύρνη και στα Ιλίσια.

Επίσης, ένα κατάστημα στην Πύλο και ένα στη Μεγαλόπολη μεταβιβάστηκε στην Υπεραγορά Αφοί Παναγιωτόπουλοι, με τα έσοδα από την πώληση των οποίων αποπληρώθηκε μέρος του υπολοίπου οφειλής του προμηθευτή Μπάσδρας, ενώ από την πώληση ενός καταστήματος στο Ν. Ηράκλειο στην επιχείρηση Προμηθευτική Τροφίμων αποπληρώθηκε μέρος του υπολοίπου οφειλής του προμηθευτή Chipita.

Παράλληλα, πούλησε τρία καταστήματα στη Μασούτης, ένα στη Νάουσα, με τα έσοδα από την πώληση του οποίου αποπληρώθηκε μέρος του υπολοίπου οφειλής του προμηθευτή Ευαγγελος Τσάνταλης, και δύο στη Λάρισα και στο Βόλο, αποπληρώνοντας μέρος του υπολοίπου οφειλής του προμηθευτή Εύρηκα Ελλάς.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...