Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Εκλογές τον Απρίλιο στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο. Οπως ανακοινώθηκε, οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 8 Απριλίου στη Μεγαλόπολη και στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβούλιου της πόλης, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ. Στις 9 Απριλίου στο Άστρος Κυνουρίας και στο ίδρυμα Ζαφείρη, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ. Και στις 10 - 11 Απριλίου στην Τρίπολη και στο Αποστολοπούλειο πνευματικό κέντρου από ώρας 10 το πρωί έως 7 το βράδυ.

Ο αριθμός των εδρών που θα εκλεγούν σε κάθε τμήμα του επιμελητηρίου, είναι, στο τμήμα Μεταποίησης 7 έδρες, στο τμήμα Υπηρεσιών 7 έδρες, στο τμήμα Εμπορίου 6 έδρες και στο Τουριστικό τμήμα 1 έδρα.

Στους εκλογικούς καταλόγους καταχωρούνται εκείνα τα μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους στο Επιμελητήριο, και έχουν εξοφλήσει ή διακανονίσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους μέχρι και του έτους 2010. Η προθεσμία για εξόφληση ή διακανονισμό λήγει την 25 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή.

Με ανακοίνωση η εκλογική επιτροπή καλεί τις επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, τα οποία πρέπει να ορίσουν τους εκπροσώπους τους που θα ψηφίσουν, να συμπληρώσουν τα έντυπα υπόδειξης, τα οποία πρέπει να υποβληθούν στο Επιμελητήριο το αργότερο μέχρι 31 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει  να καταθέσουν στο πρωτόκολλο της εκλογικής επιτροπής, (25ης Μαρτίου και Πανός 21 στην Τρίπολη), αίτηση υποψηφιότητας, με απόδειξη καταβολής 50 ευρώ στο ταμείου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και υπεύθυνη δήλωση για προϋποθέσεις και τα ασυμβίβαστα, ενώ διευκρινίζεται ότι οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται ανά συνδυασμό από τον επικεφαλής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...