Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ LIDL ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΔΕΚΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ALDI

Aldi Süd, TrierImage via WikipediaΤην πρόθεσή της να αποκτήσει την κυριότητα δέκα ακινήτων της Aldi (οικοπέδων με ή χωρίς κτίσμα) γνωστοποίησε η διοίκηση της Lidl στην Επιτροπή Ανταγωνισμού στις 24 Δεκεμβρίου, καθώς και το να υπεισέλθει ως μισθώτρια σε δύο συμβάσεις μίσθωσης ακινήτων της Aldi.

Το θέμα της εκμετάλλευσης των ακινήτων της γερμανικής αλυσίδας Aldi, μετά την αποχώρησή της από τη χώρα μας τον περασμένο Ιούλιο, αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης και με άλλες ελληνικές αλυσίδες super market, οι οποίες ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει κάπου.

Η διοίκηση της Lidl δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το θέμα, καθώς η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και περιμένει να ολοκληρωθεί η συμφωνία της εξαγοράς, ενώ άγνωστο παραμένει και το αν θα απορροφηθούν οι πρώην εργαζόμενοι της Aldi.

Υπενθυμίζεται ότι η Aldi δραστηριοποιούταν στην Ελλάδα μέσω 38 εκπτωτικών καταστημάτων λιανικής πώλησης ειδών διατροφής και δύο κέντρων logistics σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, για τα οποία δεν έχει γνωστοποιηθεί αν υπάρχει ενδιαφέρον απόκτησής τους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...