Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Σαρωτικοί έλεγχοι στην επώνυμη φοροδιαφυγή

Σαρωτικούς ελέγχους στην επώνυμη φοροδιαφυγή, προανήγγειλε, με δηλώσεις του, στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γ. Καπελέρης, τονίζοντας ότι "μέσα από την ποιοτική στόχευση των ελέγχων, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στην επιφάνεια εισοδήματα τα οποία είχαν φοροδιαφύγει και αποτέλεσμα όλης αυτής φοροδιαφυγής, ήταν η απόκτηση μεγάλης αξίας, ακίνητης και κινητής περιουσίας".

Με την εντατικοποίηση των ελέγχων που είχε σαν αποτέλεσμα τη διαμόρφωση σε ένα μεγάλο βαθμό φορολογικής συνείδησης, τη συμμόρφωση των πολιτών όσον αφορά στο θέμα του ΦΠΑ και μέσα από τους ελέγχους των σκαφών, οι καρποί ούτως η άλλως θα έρθουν μέσα στο 'Α11, ανέφερε ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, ενώ επιβεβαίωσε ότι γίνονται έλεγχοι και σε πολιτικά πρόσωπα.

«Δεν θα σας πω αν είναι πέντε ή δέκα, γιατί έτσι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Σημασία έχει ότι διενεργούνται έλεγχοι και σε δημόσια πρόσωπα -ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι συνδράμουμε σε βοήθεια των Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής. Υπάρχουν και οικονομικές δραστηριότητες των συγκεκριμένων, κάποιων προσώπων, άρα στον όρο επώνυμη φοροδιαφυγή, συμπεριλαμβάνονται και πρόσωπα με τέτοια χαρακτηριστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καπελέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...