Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Ρώσοι μπήκαν στα "Ελληνικά Πετρέλαια" με 41%

Οι Ρώσοι μπήκαν στα "Ελληνικά Πετρέλαια" (ΕΛΠΕ), με ποσοστό 41% που τους πούλησε ο Λάτσης!

Την αποκάλυψη κάνει στο αυριανό της φύλλο η εφημερίδα DEAL News που έχει ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την αλλαγή δεδομένων για τα ΕΛΠΕ.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται στη συμφωνία που υπέγραψε για την πώληση του ποσοστού του ο Λάτσης και αποκαλύπτεται πως μπήκαν «σφήνα» οι νέοι Ρώσοι, μετά το ναυάγιο των συζητήσεων με την Gazprom.

Οι Ρώσοι της Νegusneft μπήκαν "χοντρά" στα ΕΛΠΕ και η DEAL News γράφει για το γεωπολιτικό παιχνίδι, τις ισορροπίες που υπάρχουν και δημιουργούνται και τις θέσεις των αμερικανών. Τι συμβαίνει τώρα στο μέτωπο για τη ΔΕΠΑ. Γιατί ο Κοπελούζος βγαίνει σε κάθε περίπτωση κερδισμένος.

Διαβάστε ακόμη στη DEAL News:

- Υπάρχει τώρα «παιχνίδι» στο Χρηματιστήριο. Τα μυστικά που πρέπει να ξέρετε. Οι μετοχές, οι παγίδες αλλά και τα φαντάσματά της κερδοσκοπίας. Που θα φτάσει ο πήχης του δείκτη, τη στιγμή που είναι ανοικτό το θέμα της υποβάθμισης του ΧΑ.

- Πάμε για τρία τραπεζικά σχήματα. Ποιος θα ενωθεί με την Εθνική και οι νέες προσφορές των τραπεζών για την Εμπορική. Στα 2,5 με 2,7εκ. ο πήχης των κεφαλαίων.

- Τι είπαν οι τραπεζίτες με την τρόικα και οι αποφάσεις για το 7% της ανακεφαλαιοποίησης. Όλο το παρασκήνιο και οι ζυμώσεις.

- Τι έρχεται στον ΟΠΑΠ. Τι συμβαίνει με τις κόντρες και τις διεκδικήσεις για τα μεγάλα project. Πόσα χρήματα υπολογίζεται ότι θα μπουν στα Κρατικά Λαχεία.

Και μία αποκάλυψη. Η επίσημη πρόθεση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΟΠΑΠ από τον τούρκο ιδιοκτήτη της Χιουρέτ.

Αγριεύει η μάχη για τον ΟΠΑΠ. Τι θα κάνει ο Κόκκαλης.

Γιατί ο Δημήτρης Κοντομηνάς προσέλαβε τον τραπεζίτη Πανταλάκη.


Που και πως θα κριθεί η τύχη της Ελλάδας, οι Γερμανοί συμπαραστάτες, οι κόκκινες γραμμές και η Σύνοδος Κορυφής. Τα διλήμματα Σαμαρά, το χρονοδιάγραμμα, τα νέα μέτρα και όλες οι εξελίξεις που δυναμιτίζουν το πολιτικό σκηνικό.

Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο. ΕΟΠΠΥ. Δεν πληρώνει τα φέσια στις ιδιωτικές κλινικές, και «καλεί» τους ασφαλισμένους να πληρώσουν τα σπασμένα. Για ποια κοινωνική ασφάλιση πλέον μπορούμε να μιλάμε.

Η μάχη εργολάβων με το Δημόσιο και τι συμβαίνει με το επερχόμενο διαζύγιο Μπόμπολα – Καλλιτζάτση.

Γιατί ο Δαυίδ «ψηφίζει» Λονδίνο, η αποχώρηση της ΝΟΚΙΑ από την Ελλάδα.

Το αδιέξοδο στη Forthnet και ο «αγαπητός» τώρα Προβόπουλος. Πόσα λεφτά δανείστηκε τελικά η Ελλάδα. Λένε την αλήθεια οι Ευρωπαίοι ή η Τράπεζα της Ελλάδος;

Ακόμα τι συμβαίνει με τη Mercedes, η επένδυση και το δάνειο του Κυριακόπουλου για τις ΗΠΑ.

Οι ασκήσεις ισορροπίας του Κωνσταντακόπουλου με το Costa Navarino και το περιβάλλον.

Θράκη. Λέει ναι στις ελεύθερες οικονομικές ζώνες.

Όλα όσα συμβαίνουν στις επιχειρήσεις στο Xρηματιστήριο στα media. Σελίδες για τα σπορ το αυτοκίνητο και τη διεθνή οικονομία

Deal News μαζί σας στα περίπτερα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...