Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Α. Βγενόπουλος: «Ήξεραν για τα ομόλογα»

Σκάνδαλο το οποίο, όπως είπε, «δέον είναι να αποδειχθεί», χαρακτήρισε το θέμα των δομημένων ομολόγων ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την σχετική υπόθεση.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι όλα τα συναρμόδια υπουργεία και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι ήταν ενήμεροι για την έκδοση των ομολόγων, όπως επίσης και η Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ εκτίμησε ότι πρέπει να ήταν σε πλήρη γνώση όλου του οικονομικού επιτελείου της τότε κυβέρνησης.

«Ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Βγενόπουλος, ξέχασε να πει σήμερα ότι πουλούσε δομημένα ομόλογα από το 2005, πριν γίνω εγώ υπουργός Απασχόλησης», δήλωσε, ο πρώην υπουργός Απασχόλησης Σ. Τσιτουρίδης.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, μετά την κατάθεσή του δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι έχει κλείσει ο κύκλος της συκοφαντίας με τη δήθεν ανάμειξη μου στο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών και κατέθεσα πλέον σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή ως μάρτυς κατηγορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...