Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την τύχη της Wind Hellas

Naguib SawirisImage via Wikipedia
Naguib Sawiris
Συνεχίζονται οι ζυμώσεις και οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις σχετικά με την τύχη της Wind Hellas, καθώς έληξε την Πέμπτη, 14 του μηνός, χωρίς αποτέλεσμα, η προθεσμία που είχε οριστεί για τη λήψη αποφάσεων.
Κύκλοι της εταιρίας στην Αθήνα αρκέστηκαν να δηλώσουν ότι οι διαπραγματεύσεις με τις ομάδες των πιστωτών για την επιλογή της καλύτερης πρότασης συνεχίζονται και πως η απόφαση αναμένεται στο άμεσο χρονικό διάστημα, χωρίς ωστόσο να προσδιοριστεί.
Και ενώ παρατηρείται μια στάση αναμονής, τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, έφεραν και πάλι το θέμα στο φως της δημοσιότητας, δίνοντας μια νέα διάσταση, καθώς φαίνεται να εκδηλώνει νέο ενδιαφέρον ο μεγαλομέτοχος της Wind Hellas Telecommunications, Αιγύπτιος πολυεκατομμυριούχος Naguib Sawiris.
Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία η πρόταση του Naguib Sawiris περιλαμβάνει την καταβολή μετρητών, ύψους 180 εκατ. ευρώ για τη διατήρηση του ελέγχου της εταιρείας και έκδοση ομολόγου 290 εκατ. ευρώ για την αναχρηματοδότηση του ανακυκλούμενου χρέους της εταιρείας.
Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Υπενθυμίζεται πως δεσμευτική προσφορά έχουν καταθέσει ο νορβηγικός κολοσσός Telenor, το αμερικανικό επενδυτικό σχήμα Saban, το γκρουπ των ομολογιούχων της Wind, το επενδυτικό σχήμα Argo που ελέγχει και την On Telecoms αλλά και ο κ. Θεόδωρος Φέσσας, ο επιχειρηματίας που προ ετών πούλησε την Q Telecoms στην Wind
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...