Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Πρόστιμα σε εταιρείες αλλά και τον ΟΑΕΔ επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Την επιβολή προστίμων σε τρεις εταιρείες, έναν ιδιώτη και τον ΟΑΕΔ αποφάσισε στη συνεδρίασή της την Πέμπτη η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Συγκεκριμένα, η ΕΚ επέβαλε πρόστιμο 1.000 ευρώ στην Financial Analytics ΑΕΕΔ καθώς διαπίστωσε ελλείψεις ως προς την καταγραφή της λήψης και διαβίβασης των εντολών πελατών.

Πρόστιμο από 6.000 ευρώ επέβαλε επίσης στις Γερολυμάτος International ΑΕΒΕ και Lebreton καθώς και στον Ι.Πετρόπουλο για εκπρόθεσμη αναγγελία σημαντικής μεταβολής της συμμετοχής τους επί των δικαιωμάτων ψήφου εισηγμένων στο ΧΑ εταιριών.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε επίσης η ΕΚ στον ΟΑΕΔ καθώς δεν γνωστοποίησε εμπρόθεσμα μεταβολή συμμετοχής του επί των δικαιωμάτων ψήφου εισηγμένης

Η ΕΚ ενέκρινε το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της Sapphire Lamda Capital στους μετόχους της Εlfe (πρώην Fashion Box Hellas).

Tέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου που αφορά στη συγχώνευση με απορρόφηση των «ΜΠΑΛΛΑΟΥΦ ΕΛΛΑΣ» και «Αγροτική Εξαγωγή» από την «ΙΜΠΕΡΙΟ-ΑΡΓΩ» με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...