Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η παγκόσμια δραστηριότητα IPO διατηρεί τη δυναμική της στο δεύτερο τρίμηνο παρά την αστάθεια της αγοράς

Οι αρχικές δημόσιες προσφορές (IPO) που υποστηρίζονται από ιδιωτικά κεφάλαια (PE) επιστρέφουν
Νέα ώθηση στην είσοδο στο χρηματιστήριο εταιρειών από την Ευρώπη και τις Η.Π.Α., ενώ οι συναλλαγές υπερβαίνουν το ένα δις δολάρια Η.Π.Α.
Η παγκόσμια  δραστηριότητα IPO κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους και, παρά τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, παρουσίασε ενδείξεις ελαστικότητας, τόσο σε επίπεδο συγκέντρωσης κεφαλαίων όσο και σε αριθμό συναλλαγών. Ώθηση στις εγγραφές έδωσε η ισχυρή αγορά της Ασίας, αλλά και οι αυξημένες εγγραφές στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη, σύμφωνα με την ενημέρωση Q2 2010 Global IPO και την έκθεση της Ernst & Young Global IPO trends report 2010.
Το δεύτερο  τρίμηνο του 2010, 301 IPOs συγκέντρωσαν σε παγκόσμιο επίπεδο 46,1 δις δολάρια Η.Π.Α. Το πρώτο τρίμηνο του 2010, 290 IPOs ανήλθαν στα 52,6 δις δολάρια Η.Π.Α. Το πρώτο εξάμηνο του 2010, 590 εταιρείες συνολικά, αξίας 98,8 δις δολαρίων Η.Π.Α. εισήλθαν στο χρηματιστήριο, σε σύγκριση με τις 134 συναλλαγές αξίας 11,8 δις δολαρίων Η.Π.Α. κατά το πρώτο εξάμηνο του 2009.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...