Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Εξαγορά μονάδας υδρογόνου στην Κορέα από την Air Liquide

H Air Liquide στην Κορέα ολοκλήρωσε την εξαγορά της H-Plus SGS, Ltd., μίας ιδιωτικής εταιρίας προμήθειας μονοξειδίου του άνθρακα και υδρογόνου μέσω σωληνώσεων. Η Air Liquide στην Κορέα έχει αποκτήσει ήδη τις απαιτούμενες κανονιστικές εγκρίσεις για αυτήν την μονάδα, η οποία διαθέτει συνολική δυναμικότητα 60.000mυδρογόνου και μονοξειδίου του άνθρακα ανά ώρα.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Η Air Liquide στην Κορέα λειτουργεί ήδη δυο μονάδες στη Yeosu, οι οποίες παρέχουν υδρογόνο και μονοξείδιο του άνθρακα στη βιομηχανία των πετροχημικών. Με την εξαγορά αυτή, προστίθεται μία τρίτη μονάδα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στην Air Liquide της Κορέας να εξυπηρετεί καλύτερα τους υπάρχοντες πελάτες, καθώς η λειτουργία της πλέον παρουσιάζεται ενισχυμένη περισσότερο από 30%, καθώς επίσης και να ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση σε αυτήν την περιοχή. 
Πριν από δεκαπέντε χρόνια η Air Liquide ήταν η πρώτη εταιρεία στην χώρα, η οποία παρουσίασε μια πρόταση για μονοξείδιο του άνθρακα και υδρογόνο στις μεγάλες βιομηχανίες (και συγκεκριμένα στον τομέα των χημικών ουσιών & της διύλισης). Από τότε επεκτάθηκε, και μετατράπηκε σε έναν σπουδαίο «παίκτη» στην αγορά της Κορέας σε σχέση με τα βιομηχανικά και τα ιατρικά αέρια. 
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Η οικονομία της Νότιας Κορέας, με κινητήριο μοχλό την εξαγωγική δραστηριότητα, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο προηγμένες οικονομίες στον κόσμο, ενώ συνιστά τον όγδοο μεγαλύτερο εξαγωγέα. Αυτή η επιτυχία στα βιομηχανικά προϊόντα εξυψώνει την ζήτηση στα βιομηχανικά αέρια σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως για παράδειγμα αυτών του χάλυβα, των χημικών ουσιών, των αυτοκινήτων, των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και των προηγμένων τεχνολογιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...