Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

«Νέα επιχείρηση στην Ελλάδα του 2010. Θα τα καταφέρει;»

Ανοικτή συζήτηση-ημερίδα με θέμα «Νέα επιχείρηση στην Ελλάδα του 2010 - Θα τα καταφέρει;» διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ με τη συνεργασία της Contra Tempo, στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του ΙΕΚ ΔΟΜΗ (Μαυροκορδάτου 1-3, 1ος όροφος), την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010, ώρα 18.00 -21.00. Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια μιας σειράς δράσεων, που στοχεύουν στην ενημέρωση του κοινού σε σχέση με την επιχειρηματικότητα στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και στα νέα δεδομένα που θέτουν οι συνθήκες, αλλά και η υπερ-προσφορά νέων επιχειρήσεων που συχνά πάσχουν όμως στην ιδέα! Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Με αφορμή το έργο και τη δράση της JADE HELLAS (www.jadehellas.eu), που αποτελεί έναν καταξιωμένο εκπαιδευτικό νεανικό φορέα, με κύριο στόχο την προώθηση και υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα μέσα από προγράμματα και δραστηριότητες για νέους επιχειρηματίες και επιχειρήσεις, καλούμε σε ανοικτή συζήτηση πλήθος ομιλητών –καθώς και όλους εσάς- για να συμπράξουμε όλοι μαζί με στόχο την εξαγωγή δημιουργικών συμπερασμάτων μέσα από το διάλογο.

Την εκδήλωση συντονίζει η καλλιτεχνική εταιρεία CONTRA TEMPO η οποία ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών για πολλά είδη πολιτιστικών κυρίως εκδηλώσεων , και μέλη της είναι πλήθος σημαντικών επαγγελματιών όλων των πιθανών κλάδων (ηθοποιοί-σκηνοθέτες-σκηνογράφοι- διακοσμητές-τεχνικοί-θεατρολόγοι-επικοινωνιολόγοι-μουσικοί-τραγουδιστές κα.)

Στην συζήτηση θα παραστούν εκπρόσωποι των ακόλουθων φορέων:

JADE HELLAS (πρόεδρος: Σωτήρης Δόστης), OPEN TOURISM (πρόεδρος: Θέμις Παπαδιμόπουλος), CONTRA TEMPO (υπεύθυνη κινηματογραφικού τομέα: Μαρία Χατζηγιάννη), AIESEC (εκπρόσωπος: Αθηνά Στούρα), ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (εκπρόσωπος: Πόπη Ηλία), ΑEGEE AΘΗΝΑΣ, ΕSYNE HELLAS, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, GOLD PRODUCTA, MRS BROWN, PEOPLE ENTERTAINMENT A.E., SPRING PEOPLE, BEN & JERRY, PASSPORT.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...