Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Στο κόκκινο τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και η Γουόλ Στριτ την Παρασκευή

Με υποχώρηση σταμάτησαν την Παρασκευή την πορεία τους οι δείκτες των ευρωπαϊκών αγορών, στις οποίες οι φόβοι για τα δημοσιονομικά της Ευρωζώνης οδήγησε σε πτώση τις μετοχές των τραπεζών. Στο κόκκινο και οι δείκτες στη Νέα Υόρκη στο τέλος της σύντομης συνεδρίασης (λόγω της Παρασκευής μετά τις Ευχαριστίες).

Στην Ευρώπη, οι μετοχές των Deutsche Bank, Commerzbank, Lloyds, Barclays, RBS, Credit Agricole, Societe Generale κατέγραψαν πτώση κοντά στο 2%.

Τα φθηνότερα εμπορεύματα έριξαν και τις μετοχές των εταιρειών μετάλλων (όπως των Antofagasta, Vedanta, Xstrata).

Οι μετοχές των χρηματοπιστωτικών υποχώρησαν και στη Νέα Υόρκη, με τις Bank of America, Wells Fargo, Citigroup, JPMorgan, Morgan Stanley να κλείνουν με πτώση κοντά στο 1%.

Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε με πτώση 0,45% και ο CAC40 στο Παρίσι χαμηλότερα κατά 0,8%. Ο FTSE100 στο Λονδίνο έκλεισε με υποχώρηση 0,53%.

Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 11.092,00 μονάδες με πτώση 0,85% ενώ ο Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,34%. Με υποχώρηση 0,75% έκλεισε ο S&P500
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...