Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΡΙΖΑ:"Χαριστική βολή στην οικονομία και την αγορά δίνει η περαίωση"

"Χαριστική βολή στην οικονομία και την αγορά δίνει η περαίωση" τονίζει σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα χαρτιά της περαίωσης που στέλνουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών. Ολόκληρη η δήλωση του Παν. Λαφαζάνη :

«Τα εκκαθαριστικά της περαίωσης που αθρόα στέλνουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών στις πολύ μικρές επιχειρήσεις, τους μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους και σε χιλιάδες άγρια εκμεταλλευόμενους μισθωτούς που αμείβονται με «μπλοκάκι», αποτελούν εκκαθαριστικά ληξιαρχικής πράξης εξουθένωσης και οικονομικής εξόντωσής τους!

Την ώρα που η οικονομία και η αγορά βουλιάζουν, τα εκκαθαριστικά της περαίωσης έρχονται να τους δώσουν τη χαριστική βολή.

Δεν είναι δυνατόν οι συνεπείς φορολογούμενοι, που κατέβαλαν κανονικά τις υποχρεώσεις τους, να καλούνται για δεύτερη φορά προς φοροεξουθένωση!

Αυτή την ώρα χρειάζεται ένα μεγάλο κίνημα των μικρών επιχειρήσεων, επαγγελματιών και μισθωτών με «μπλοκάκι», με άμεσο αίτημα την απόσυρση εδώ και τώρα της φορομπηχτικής περαίωσης!»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...