Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

62χρονος πλαστογράφος εξαπάτησε 30 τράπεζες!

Για πλαστογραφία και απάτη κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, αλλά και παράβαση του νόμου περί καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατηγορείται 62χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή από τις αστυνομικές αρχές στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς το τελευταίο οκτάμηνο πλαστογραφούσε και χρησιμοποιούσε ψεύτικα δικαιολογητικά και έγγραφα (όπως ταυτότητες, εξουσιοδοτήσεις, επιταγές) με τα οποία είτε εξοφλούσε πλαστές επιταγές, είτε προέβαινε στην ανάληψη χρηματικών ποσών από τραπεζικούς λογαριασμούς άλλων δικαιούχων, προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημία σε διάφορες τράπεζες.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε, εξιχνιάστηκαν 42 περιπτώσεις πλαστογραφίας και απάτης, που ο συλληφθείς πραγματοποίησε σε 30 διαφορετικά τραπεζικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και από τις οποίες επήλθε οικονομική ζημία ύψους 48.650 ευρώ.

O συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...