Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Επίσημο ρωσικό ενδιαφέρον για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ


«Προκαταρκτικό ενδιαφέρον» των ρωσικών σιδηροδρόμων για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξέφρασε ο ρώσος υπουργός Μεταφορών, Μαξίμ Σοκόλοφ, κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη την Παρασκευή.

«Εκφράστηκε η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης να πάρουμε το ενημερωτικό δελτίο για την επικείμενη διαδικασία διαγωνισμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Είναι μια διαδικασία για την οποία έχουμε προκαταρκτικό ενδιαφέρον» ανέφερε ο κ. Σοκόλοφ.

Ωστόσο, απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, λέγοντας πως είναι πολύ νωρίς. «Να προκηρυχτεί ο διαγωνισμός πρώτα και μετά θα δούμε το ενδιαφέρον μας» πρόσθεσε ο ρώσος υπουργός.

Από την πλευρά του, ο Κωστής Χατζηδάκης είπε ότι έγινε μια πρώτη συζήτηση με τη ρωσική πλευρά και συμπλήρωσε: «Αυτή την περίοδο κάνουμε μια συζήτηση με όλους τους ενδιαφερόμενους. Πρόκειται για μια προκαταρκτική διαδικασία αφού ο διαγωνισμός είναι τον Ιούνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...