Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ με τη διοίκηση της ΕUROBANK


Αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ με τη συμμετοχή της βουλευτού Α΄ Θες/νίκης, Ασημίνας Ξηροτύρη, και του μέλους της ΕΕ, Δημήτρη Χατζησωκράτη συναντήθηκε χθες με τον Νίκο Νανόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο και τον Νίκο Καραμούζη, αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της EUROBANK

Oι εκπρόσωποι της EUROBANK ενημέρωσαν για την πορεία της ,μετά την απόφαση του ΔΣ της τράπεζας για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου να γίνει εξ ολοκλήρου από το ΤΧΣ.

Από την πλευρά της αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ:

-Επισημάνθηκε ότι για τη ΔΗΜΑΡ, στόχος της ανακεφαλαιοποίησης πρέπει να είναι η δημιουργία ικανού αριθμού εύρωστων και αξιόπιστων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων τα οποία θα συμμετέχουν ενεργά και άμεσα στην ζητούμενη οικονομική ανάπτυξη, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργούν συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, με δυνατότητες επιλογών, και ασφάλειας για τον επενδυτή, τον καταθέτη και τον εργαζόμενο.

-Υπογραμμίστηκε η ανάγκη στη νέα φάση με την εκπόνηση του ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου της ανακεφαλαιοποιημένης EUROBANK να ενδυναμώσει ο ρόλος της για στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και νοικοκυριών και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων στην τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...