Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Σταυρίδης: “Καλύτερα που δεν έγινε η συγχώνευση Εθνικής- Εurobank”!


Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, έδωσε τη διάσταση του… δεν τρέχει και τίποτα, αναφορικά με το μπλοκάρισμα της συγχώνευσης Εθνικής Τράπεζας-Eurobank, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, μιλώντας για μια σειρά από θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη από την πλευρά του Ταμείου.

“Η ματαίωση του deal Εθνικής Τράπεζας-Eurobank κάθε άλλο παρά χαλάει το επενδυτικό κλίμα. αντιθέτως, το φτιάχνει. Αντί να κάνουμε έναν κολοσσό κρατικό, και μεθαύριο ένα κόμμα να το ελέγχει και να αρχίσει να δανειοδοτεί με κομματικά κριτήρια, είναι προτιμότερο να μείνουν δυο τράπεζες πιο μικρές, που να μπορούν να διαδραματίζουν έναν ρόλο πιο θεσμικό.

Χωρίς τράπεζες δεν υπάρχει οικονομία, αλλά και με κρατικά ελεγχόμενες τράπεζες… κλάφτα Χαράλαμπε”, σημειώνει με νόημα ο Στέλιος Σταυρίδης.

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ επαναλαμβάνει την πλήρη στήριξη του Ταμείου προς τη διοίκηση του ΟΠΑΠ, αναφορικά με τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...