Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Δυναμικό παρών της ελίν στα Ποσειδώνια 2010

Η ελίν συμμετείχε για μία ακόμα χρονιά στην έκθεση «Ποσειδώνια» που πραγματοποιήθηκε  στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου 2010. Τα φετινά Ποσειδώνια είχαν ιδιαίτερη επιτυχία συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.800 εκθέτες από 80 χώρες και χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες καθώς και θεσμικούς και κυβερνητικούς εκπροσώπους.
Η ελίν, ανταποκρινόμενη με ιδιαίτερη επιτυχία στις απαιτήσεις του εξαιρετικά ανταγωνιστικού και απαιτητικού κλάδου των λιπαντικών ναυτιλίας, έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες και να εφοδιάζει τους πελάτες της με λιπαντικά elin marine σε πάνω από 190 λιμάνια στα κομβικότερα σημεία της παγκόσμιας ναυτιλίας όπως στην Ελλάδα, σε όλη την ακτογραμμή της Κίνας, στη Σιγκαπούρη, στον Περσικό Κόλπο και στη Βόρεια Ευρώπη. Παράλληλα, χάρη στις σπουδαίες συνεργασίες που διατηρεί παγκοσμίως, μπορεί κι εξυπηρετεί τους πελάτες της σε όλα τα σημαντικά λιμάνια που κινείται η ποντοπόρος ναυτιλία. Η εξαιρετική φήμη της ελίν κατέστησε το περίπτερο της πόλο έλξης για πλήθος επισκεπτών οι οποίοι ενημερώθηκαν από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας για την any time, on time εξυπηρέτηση καθώς και την άριστη ποιότητα των λιπαντικών που προσφέρει. Η ελίν με την πετυχημένη πορεία που διαγράφει στον χώρο των λιπαντικών ναυτιλίας, αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα της στρατηγικής της επιλογής να αναπτύσσει διαφορετικές, και εκτός πρατηρίων, επιχειρηματικές δραστηριότητες κι έτσι να διατηρεί την αναπτυξιακή της προοπτική εν μέσω κρίσης.
Η ΕΛΙΝΟΙΛ, πιο  γνωστή ως ελίν, έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο ανεφοδιασμού λιπαντικών ναυτιλίας είναι η πρώτη Ελληνική εταιρία που διέθεσε προϊόντα με τη δική της εμπορική επωνυμία, τα λιπαντικά elin marine, στο εξωτερικό. Η εταιρία έχει εδραιωθεί ως η αξιόπιστη «ναυτιλιακή» λύση παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών της και φροντίζοντας ώστε κάθε της ενέργεια να αποτελεί ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες, στους συνεργάτες της αλλά και στο περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...