Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

«Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς»

Πρόσκληση σε Εκδήλωση για την Επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη  
 
Μετά την επιτυχία των δύο περασμένων ετών, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής των EasyGroup και Stelios Philanthropic Foundation, χορηγεί για τρίτη συνεχή χρονιά το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς» σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας. Οργανωτικός και επιστημονικός συνεργάτης για το Βραβείο είναι το ALBA Graduate Business School.
 
Με αφορμή την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων  για το 2010, το Stelios Philanthropic Foundation, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας και το ALBA Graduate Business School διοργανώνουν ειδική εκδήλωση με θέμα την επιχειρηματικότητα στη Βόρειο Ελλάδα. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου2010 στις 18:00 στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
Προσκεκλημένοι  ομιλητές στην εκδήλωση είναι νέοι, επιτυχημένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη δική τους επιχειρηματική εμπειρία: Δέσποινα και Βαλεντίνη Αμαραντίδου (ARTION), Χριστόφορος Νικολόπουλος (altanet), Παύλος Σκεντερίδης (Bioinsecta), Δημήτρης Στρατάκης (Wellaby’s) και Βασίλης Τσουλής (Stylegift). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Δημήτρης Διαμαντίδης, δημοσιογράφος στην εφημερίδα Ημερησία. Επιπλέον, ο κ. Μπράιαν Κάρεϋ από την εταιρεία Simply Burgers θα μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους την εμπειρία του ως νικητής του Βραβείου για το 2008.
 
Το βραβείο, πέρα από την ηθική αναγνώριση, συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο €50.000 που θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση. Απευθύνεται σε νέους και νέες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια του Βραβείου και οδηγίες συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Βραβείου: www.alba.edu.gr/stelios.
 
Η καταληκτική  ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής για το Βραβείο είναι η 27/9/2010. Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί το Νοέμβριο του 2010 στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής για τα ετήσια βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας από τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την οργανωτική ομάδα του Βραβείου στο steliosaward@alba.edu.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...