Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ο Όμιλος Carrefour επιλέγει επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού της LG

H LG Electronics, πρωτοπόρος στην κατασκευή κλιματιστικών συστημάτων επαγγελματικής και οικιακής χρήσης, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των πολυζωνικών μονάδων κλιματισμού MULTI V PLUS II, στα νέα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας super market Carrefour, στις περιοχές του Γέρακα και της Βάρης. Η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της LG για τη δυναμική ανάπτυξη της στον τομέα των επαγγελματικών κλιματιστικών συστημάτων και την ενίσχυση της παρουσίας της στην επαγγελματική αγορά του κλιματισμού. 
Ειδικότερα, για τις ανάγκες κλιματισμού  των κοινόχρηστων χώρων και των γραφείων των δύο καταστημάτων, εγκαταστάθηκαν οι πολυδιαιρούμενες - πολυζωνικές αντλίες θερμότητας LG Multi V Plus II με μεταβλητή ροή ψυκτικού μέσου (VRF)Tα συστήματα MULTI V της LG ανταποκρίνονται πλήρως στα μεταβλητά φορτία των πολυσύχναστων χώρων επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο άνεσης κατά τη διαμονή τους στο χώρο του καταστήματος. 
Η LG Electronics αναπτύσσει συνεχώς ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις για τις εξειδικευμένες ανάγκες των εταιρειών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα. Τα σύγχρονα κλιματιστικά συστήματα επαγγελματικής και οικιακής χρήσης της LG, συνδυάζουν υψηλή ενεργειακή απόδοση, καινοτομία και οικολογικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας την ιδανική λύση ψύξης και θέρμανσης των κοινόχρηστων αλλά και ιδιωτικών χώρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...