Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

H Sony Hellas βράβευσε την τριπλά εστεμμένη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα

Η Sony Hellas, εταιρία χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα, βράβευσε τα μέλη της ομάδας για τις πρόσφατες επιτυχίες που σημείωσαν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές τους. 
Το προπονητικό  team και οι αθλήτριες επισκέφθηκαν τα γραφεία της Sony Hellas και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους ανθρώπους που στήριξαν την πορεία τους από την αφετηρία έως και τις εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τους. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα είναι η πρώτη ομάδα μπάσκετ που κατέκτησε σε μία χρονιά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο FIBA, το κύπελλο Ελλάδας και το Πρωτάθλημα Ελλάδας, κερδίζοντας, παράλληλα και το χαρακτηρισμό «triple crown».  
Έχοντας μαζί της τα τρία κύπελλα, η ομάδα μοιράστηκε με τον κ. Γιάννη Γρατσώνη, Director Product to Consumer Marketing Sony Central and Southeast Europe και  τους συνεργάτες του, την εμπειρία από τις μοναδικές στιγμές που έζησε και μετέφερε τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή της.  
Ο κ. Γιάννης  Γρατσώνης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που στηρίζουμε τα όνειρα νέων ανθρώπων, που θέλουν να βάζουν υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνουν. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να κατακτούν σημαντικές διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας και να γράφουν τη δική τους ιστορία με τις επιδόσεις τους». 
Η Sony, με όραμα να δημιουργεί ξεχωριστές εμπειρίες, δεσμεύθηκε να συνεχίσει να στηρίζει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ, ώστε να πετυχαίνει κάθε φορά τους στόχους της και να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...