Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Συνεργασία Air Liquide και Sixtron σε παγκόσμιο επίπεδο

 Η Air Liquide και η Sixtron Advanced Materials ανακοίνωσαν την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας τους για την προώθηση και πώληση επικαλυπτικών υλικών προηγμένης τεχνολογίας σε κατασκευαστές φωτοβολταϊκών στοιχείων κρυσταλλικού πυριτίου (“c-Si”) σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συμφωνία θα αποτελέσει μοχλό ενδυνάμωσης της δεσπόζουσας θέσης της Air Liquide στην προμηθευτική αλυσίδα της βιομηχανίας φωτοβολταϊκών.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Η Sixtron είναι μια καναδική εταιρία με κύρια δραστηριότητα την ανάπτυξη διαβαθμισμένων και αποδοτικών βιομηχανικών επικαλυπτικών συστημάτων που βελτιώνουν την απόδοση των φωτοβολταϊκών στοιχείων. Η εν λόγω αποκλειστική συμφωνία θα επιτρέψει στην Air Liquide να συμπληρώσει την υφιστάμενη σειρά προϊόντων της ALOHATM που αποτελείται από προηγμένης τεχνολογίας πρόδρομα υλικά και να προτείνει μια νέα λύση προστιθέμενης αξίας στο πλαίσιο του τομέα των αερίων στους πελάτες της-κατασκευαστές c-Si φωτοβολταϊκών παγκοσμίως. 
Η καινοτόμος τεχνολογία SilexiumTM θα επιτρέψει στους παραγωγούς φωτοβολταϊκών κρυσταλλικών πάνελ – οι οποίοι σήμερα αντιπροσωπεύουν το 70% περίπου του συνόλου των κατασκευαστών φωτοβολταϊκών - να βελτιώσουν τα επίπεδα απόδοσης των φωτοβολταϊκών τους στοιχείων και να μειώσουν το κόστος/Wp, χωρίς την ανάγκη πραγματοποίησης σημαντικών κεφαλαιακών επενδύσεων.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.  
Ο Peter Tyszewicz, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sixtron, δήλωσε: “Η υπ’ αριθ. 1 θέση που κατέχει η Air Liquide στην αγορά, θα επιτρέψει στη Sixtron να στηρίξει τον κλάδο των φωτοβολταϊκών κρυσταλλικού πυριτίου βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και μειώνοντας το κόστος κατασκευής τους.”  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...