Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Air Liquide: "Κίνα: Παράταση σύμβασης της Dongbei Special Steel στην Νταλιάν"

Η Air Liquide θα επενδύσει στην Κίνα άλλα € 25 εκατομμύρια σε μια νέα Μονάδα Διαχωρισμού του Αέρα (ASU) για την Dongbei Special Steel Group στην Νταλιάν, στην επαρχεία Λιαονίνγκ. Η νέα αυτή μονάδα (ASU) θα διαθέτει δυναμικότητα παραγωγής περίπου 800 τόνων οξυγόνου ανά ημέρα, και θα παρέχει οξυγόνο και άζωτο στον Όμιλο Dongbei Special Steel. Η συνεργασία ανάμεσα στις δυο εταιρείες παρατάθηκε μετά από μια πρώτη μακροχρόνια σύμβαση προμήθειας φυσικού αερίου που υπεγράφη το 2007. Η έναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας έχει προγραμματιστεί για το 3ο τρίμηνο του 2011.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας.
Οι ομάδες λειτουργίας εγκατάστασης θα είναι από την Air Liquide Κίνας, ενώ η ASU θα σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί από την Air Liquide Hangzhou, το κέντρο Engineering της Air Liquide στην Κίνα. Ο συνδυασμός αυτός θα παρέχει στην Dongbei Special Steel την καλύτερη δυνατή απόδοση σε ότι αφορά στην ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ενεργειακή απόδοση.

Ο Όμιλος Dongbei Special Steel Group ιδρύθηκε το 1905, και κατέχει ηγετική θέση στην Κίνα στον τομέα του ειδικού χάλυβα, με συνολική δυναμικότητα 3,3 εκατομμύρια τόνους.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας.
Ο Jean-Marc de Royere, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Ασίας-Ειρηνικού και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Air Liquide, είπε χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Dongbei Special Steel για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για δεύτερη φορά. Αυτή η σύμβαση πιστοποιεί την μακροπρόθεσμη σχέση μας, και την δυνατότητα να στηρίξουμε την ανάπτυξη τους. Οι αναδυόμενες οικονομίες αποτελούν έναν μοχλό ανάπτυξης της Air Liquide». 
Ο Mr. Zhao Mingyuan, Πρόεδρος του Ομίλου Dongbei Special Steel, είπε χαρακτηριστικά: «Η Dongbei Special Steel είναι ευτυχής που επέκτεινε την μακροπρόθεσμη συνεργασία της με την Air Liquide, καθώς της δίνει την δυνατότητα να επωφεληθεί από την εμπειρία της σε παγκόσμιο επίπεδο, εξασφαλίζοντας της ταυτόχρονα την δυνατότητα παροχής ανταγωνιστικών βιομηχανικών αερίων, τα οποία είναι αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...