Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ συμμετέχει στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετέχει στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργανώνει το  Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).
Το ΕΙΕΠ, ιδρύθηκε το 2004 με την υποστήριξη 37 πολυεθνικών, καθώς και μεγάλων Ελληνικών  εταιριών και επιστημονικών φορέων και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με σκοπό τη διάδοση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας.
Στο πλαίσιο της  προσπάθειας για τη διάδοση της  πελατοκεντρικής φιλοσοφίας, το ΕΙΕΠ διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, εισάγοντας ένα θεσμό με σημαντική ιστορία σε πάνω από 10 χώρες στον κόσμο!
Στόχος των Βραβείων είναι η προαγωγή του υγιούς ανταγωνισμού, η επιβράβευση και προβολή των άριστων και καινοτόμων πρακτικών, καθώς και η αναγνώριση ανθρώπων και οργανισμών που είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση πελατών.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετέχει στην κατηγορία βράβευσης «Καινοτομία στην Εξυπηρέτηση Πελατών» και αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αξιολόγηση 84 συνολικά υποψηφιοτήτων στις εννέα κατηγορίες του διαγωνισμού, τα μέλη των τριμελών κριτικών επιτροπών με διαφανείς διαδικασίες, κατέληξαν στην υποψήφια τετράδα για κάθε μία από τις κατηγορίες βράβευσης.

Η υποψηφιότητα του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, επιλέχθηκε και προκρίθηκε στην τελική φάση του διαγωνισμού στην κατηγορία «Καινοτομία στην Εξυπηρέτηση Πελατών».
Οι επιτροπές αξιολόγησης  απαρτίζονται από Ακαδημαϊκούς, CEOs,  και Ανώτερα Στελέχη Εταιριών, εξασφαλίζοντας τη διαφάνεια, το κύρος και την αντικειμενικότητα των Βραβείων. Η Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...