Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΑΡ: Ο εξορθολογισμός των δημοσίων δαπανών εργαλείο για περισσότερες περικοπές

Η Αγ. Κωνσταντίνου αναμένει τον συμπληρωματικό ή τροποποιημένο Προϋπολογισμό που θα κατατεθεί στη Βουλή και το σχέδιο για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο 2014-17


Στάση αναμονής κρατά η ΔΗΜΑΡ σχετικά με τον προϋπολογισμό, καθώς όπως τονίζει θέλει να δει σε ποια συμφωνία θα έχουν καταλήξει  κυβέρνηση και τρόικα για τα κρίσιμα μεγέθη του 2014.


Η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αναμένει τον συμπληρωματικό ή τροποποιημένο Προϋπολογισμό που θα κατατεθεί στην Ολομέλεια της Βουλής καθώς και το σχέδιο για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο 2014-17, προκειμένου να διαπιστώσει σε ποια συμφωνία θα έχουν καταλήξει  κυβέρνηση και τρόικα για τα κρίσιμα μεγέθη του 2014.

Ωστόσο, τονίζει ότι σε κάθε περίπτωση η οριστικοποίηση της μείωσης του συνεχώς μειούμενου Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων κατά 250 εκατ. ευρώ, αποδεικνύει ότι για την κυβέρνηση ο αναγκαίος εξορθολογισμός των δημοσίων δαπανών αποτελεί εργαλείο για περισσότερες περικοπές και όχι εργαλείο για να εξυπηρετηθούν με τα ίδια χρήματα περισσότερες ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...