Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΤΑΙΠΕΔ: Δυο προσφορές για το ακίνητο στον Αγ. Ιωάννη Σιθωνίας

Οι Ιωάννης Μεντεκίδης και Γεώργιος Μεντεκίδης υπέβαλαν δεσμευτική προσφορά για το ακίνητο στον Αγ. Ιωάννη Σιθωνίας, όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Το Ταμείο θα αποφασίσει σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του, για την εγκυρότητα της προσφοράς, σε συνέχεια εισήγησης των χρηματοοικονομικών και νομικών του συμβούλων. Παράλληλα, θα αποσφραγίσει την οικονομική προσφορά και θα καθορίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Ακόμη, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την έναρξη δημόσιων διεθνών διαγωνισμών σε μια φάση, για την αξιοποίηση των ακινήτων στις περιοχές της Αγίας Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, της Ασπροβάλτας του Δήμου Βόλβης του Νομού Θεσσαλονίκης και της Ν. Ηρακλείτσας του Νομού Καβάλας.

Το ακίνητο στην Αγία Τριάδα, απέχει 24 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης και 7 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία». Η έκτασή του είναι περίπου 122.000 τ.μ. Αποτελεί παραθαλάσσια έκταση, με μεγάλο παραλιακό μέτωπο και έχει άμεση πρόσβαση στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας.

Tο ακίνητο στην Ασπροβάλτα, απέχει 80 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης (95 χλμ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία») και 85 χλμ από την πόλη της Καβάλας (100 χλμ από το αεροδρόμιο της Καβάλας). Έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό. Η έκτασή του είναι περίπου 296.000 τ.μ. και περιλαμβάνει εγκαταστάσεις κάμπινγκ, επιφάνειας περίπου 5.160 τ.μ.

Το ακίνητο στην Ηρακλείτσα, βρίσκεται στην πιο προνομιακή παραθαλάσσια περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας. Η έκτασή του είναι περίπου 150.000 τ.μ. με ακτογραμμή περίπου 600 μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...