Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τα συμπεράσματα των εκπτώσεων

Διαφοροποιήσεις παρουσίασε η κίνηση των εμπορικών καταστημάτων την περίοδο της πρωτοκαθιέρωσης της α' ενδιάμεσης περιόδου των εκπτώσεων, 1-9 Νοεμβρίου 2013 (συμπεριλαμβανομένης της Κυριακής 3 Νοεμβρίου, με το προαιρετικό άνοιγμα των καταστημάτων), σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.


Κερδισμένα ήταν τα καταστήματα στις εμπορικές πιάτσες (οδός Ερμού, οδός Τσιμισκή) και τα πολυκαταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά. Οι περιοχές Κηφισιά, Γλυφάδα είχαν αυξημένη κίνηση την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, αλλά πεσμένη κίνηση όλη την εβδομάδα των εκπτώσεων. Οι περιφερειακές αγορές παρουσίασαν υποτονική κίνηση την Κυριακή, αλλά πήγαν καλύτερα συνολικά την εβδομάδα, χωρίς όμως σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Για τους εμπόρους το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι εάν η κίνηση τις ημέρες των εκπτώσεων, όταν οι τιμές ήταν κατά μέσον όρο χαμηλότερες 25%, θα απορροφήσει την κίνηση τις υπόλοιπες ημέρες του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...