Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Αγονος και πάλι ο αναγκαστικός πλειστηριασμός για τα ακίνητα της «Κεράνης»

Άγονος απέβη και ο σημερινός δημόσιος αναγκαστικός πλειστηριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία-ακίνητα της «Κεράνης» στο ειρηνοδικείο Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον εκδηλώθηκε μόνο για κάποια κινητά περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, όπως μηχανολογικός εξοπλισμός, ενώ δεν υπήρξε για μια ακόμη μία φορά ενδιαφέρον για τα ακίνητα-φιλέτα που διατηρεί η Καπνοβιομηχανία σε Πειραιά και Χαλκίδα.

Πρόκειται για το εργοστάσιο της καπνοβιομηχανίας που βρίσκεται στον Πειραιά επί της οδού Αθηνών 39 το οποίο αποτελείται από οικόπεδο έκτασης 4.729 τ.μ. και κτίσματα συνολικής επιφάνειας 29.434 τ.μ.

Επίσης ο πλειστηριασμός αφορούσε εργοστάσιο στη θέση Γλύφα του Δήμου Ανθηδώνος του Νομού Ευβοίας, το οποίο είναι εφαπτόμενο της Δημόσιας Οδού Αθηνών - Χαλκίδας και αποτελείται από γήπεδο έκτασης 123.002 τ.μ. και κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 34.640 τ.μ. καθώς και κινητά περιουσιακά στοιχεία παραγωγικής μονάδας της εταιρείας όπως μηχανολογικός εξοπλισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...