Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο πακέτο μέτρων πίσω από την αναθεώρηση του ελλείμματος

Logo of the Coalition of the Radical Left (SYRIZA)Image via WikipediaΒολές κατά κυβέρνησης και τρόικας εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τις πληροφορίες περί ενδεχομένου μεγάλης ανοδικής αναθεώρησης του ελλείμαμτος και του χρέους από την κοινοτική στατιστική υπηρεσία.

Μάλιστα, εκφράζει φόβους πως κυβέρνηση και τρόικα, «με όχημα την Eurostatχρησιμοποιούν την "τρομοκρατία" της νέας αύξησης των ελλειμμάτων και των χρεών για να προωθήσουν ένα νέο βρώμικο πακέτο αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων για το 2010 και το 2011, πολύ πιο επώδυνο από εκείνο των 10 δισ. που περιέχεται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2011».

«Δεν ήξεραν επί τόσο καιρό; Δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους όταν κατέγραφαν το 2009 έλλειμμα και χρέος; Κορόιδευαν τον ελληνικό λαό; Ή μετέρχονται απαράδεκτων μεθοδεύσεων για να εξυπηρετήσουν νέους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς;» διερωτάται ο κ. Λαφαζάνης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...