Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Λύσεις σε καιρούς κρίσης

Η Data Communication, εταιρία με ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων εφαρμογών πληροφορικής, παρουσίασε σήμερα το ΙnnovEra 4 All. Πρόκειται για μια καινοτόμο ολοκληρωμένη ERP λύση, ειδικά σχεδιασμένη για καιρούς κρίσης, που απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το ΙnnovEra 4 All βασίζεται στο InnovEra ERP της Data Communication και στο Microsoft Dynamics NAV 2009 και αποτελεί έναν έξυπνο συνδυασμό λογισμικού και υπηρεσιών εγκατάστασης, παραμετροποίησης και εκπαίδευσης. Προσφέρει στις επιχειρήσεις, σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ένα διεθνές ERP εμπλουτισμένο με τη γνώση της Data Communication για την ελληνική αγορά.

Ο επιχειρηματίας μπορεί τώρα να προμηθευτεί το InnovEra 4 All με αγορά ή ενοικίαση και με κόστος από 4.5€ την ημέρα!

Η προεγκατεστημένη λειτουργικότητα του InnovEra 4 All εγγυάται την παραγωγική λειτουργία του σε μία εβδομάδα. Η λύση καλύπτει άμεσα όλες τις τυπικές ανάγκες μιας ελληνικής επιχείρησης αναφορικά με πελάτες - προμηθευτές, είδη - αποθήκη, αγορές - πωλήσεις, εισπράξεις – πληρωμές - ταμειακή ρευστότητα, λογιστική και οικονομική παρακολούθηση, καθώς και πλήθος πληροφοριακών και στατιστικών αναφορών. Παράλληλα διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης που διασφαλίζουν την ολοκληρωμένη κάλυψη και των μελλοντικών αναγκών της επιχείρησης.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ανάπτυξη του InnovΕra 4 All, μίας οικονομικής και ευέλικτης λύσης διεθνούς λογισμικού προσαρμοσμένης στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, καθώς και στις απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Η προσέγγιση InnovΕra 4 All καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μίας επιχείρησης που δε θέλει να δαπανήσει πολλά για τη μηχανογραφική της οργάνωση και στηρίζεται στη λογική της υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας με χαμηλό κόστος σε μικρό χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...