Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκληρώνεται η «μετακόμιση» της Coca-Cola HBC στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Coca-Cola Hellenic
 (Photo credit: Wikipedia)

Η Coca-Cola Hellenic Bottling Company ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη «μετακόμισή» της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και να εισαγάγει τις μετοχές της προς διαπραγμάτευση στον κορυφαίο του δείκτη, τον FTSE 100.


Η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον προηγούμενο Οκτώβριο ότι θα εισαγάγει τις μετοχές της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου ορίζοντας παράλληλα ως έδρα της την Ελβετία, με το σκεπτικό να αποφύγει τις μειώσεις στις τιμές των μετοχών της που διαπραγματεύονταν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, λόγω της κρίσης την οποία διέρχεται η χώρα μας.

Οι μετοχές της εταιρείας ήδη διαπραγματεύονται εδώ και αρκετούς μήνες στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου με την τιμή τους να ακολουθεί ανοδική πορεία και τώρα ετοιμάζονται να περιληφθούν στον δείκτη FTSE 100 όπου συμμετέχουν μερικές από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες. Ο δείκτης αυτός είναι από τους ισχυρότερους και τους πιο γνωστούς παγκοσμίως.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...