Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Στο αυτόφωρο όσοι δεν εκδίδουν αποδείξεις

Το δρόμο του Αυτόφωρου θα παίρνουν όσοι συλλαμβάνονται από το ΣΔΟΕ να μην εκδίδουν αποδείξεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα».
Στο φορολογικό νομοσχέδιο που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση στις αρχές Οκτωβρίου θα προβλέπονται πιο αυστηρές ποινές για όλους όσοι παρακρατούν ΦΠΑ ή δεν αποδίδουν Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών, ενώ θα οδηγούνται στο Αυτόφωρο όσοι συλλαμβάνονται από το ΣΔΟΕ να μην εκδίδουν αποδείξεις.
Έτσι πέραν των προστίμων και της πρόσθετης φορολογίας που τους επιβάλλεται σήμερα, θα διανυκτερεύουν στα αστυνομικά τμήματα για να περάσουν την επόμενη ημέρα από το Αυτόφωρο και να τους επιβληθούν και ποινές φυλάκισης που θα προβλέπονται στο νέο θεσμικό πλαίσιο.
Το φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών θα κατατεθεί στη Βουλή μαζί με το σχέδιο του προϋπολογισμού του 2011 και σε αυτό περιλαμβάνεται και η ρύθμιση για την περαίωση των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων της δεκαετίας 2000-2009, αλλά και η ρύθμιση για τις φορολογικές υποθέσεις που βρίσκονται στα διοικητικά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...