Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πιστοποιημένη εκπαίδευση GRI από τη Sustainable Development

Η Sustainable Development, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου Πιστοποιημένου από το GRI (www.globalreporting.org) Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ιουλίου, διοργανώνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2010, το εξειδικευμένο σεμινάριο για την ανάπτυξη Απολογισμών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).

Το GRI Certified Training Program στοχεύει στην εκπαίδευση Εταιρειών και Οργανισμών, ώστε να συντάσσουν Απολογισμούς ΕΚΕ, με βάση το διεθνές πρότυπο GRI-G3. Σύμφωνα με το πρότυπο αυτό οι Απολογισμοί ΕΚΕ πρέπει να περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του οργανισμού αναφορικά με τη διαχείριση των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών θεμάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις προσδοκίες των ενδιαφερομένων μερών.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο οργανισμός Global Reporting Initiative κατόπιν αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης επιλέγει σε κάθε χώρα ειδικούς συνεργάτες, με σκοπό την προαγωγή της εκπαίδευσης σε θέματα Απολογισμών ΕΚΕ σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές GRI-G3. Στο πλαίσιο αυτό, η διοργανώτρια εταιρεία Sustainable Development έχει επιλεχθεί και αποτελεί επίσημο και πιστοποιημένο συνεργάτη του Global Reporting Initiative για την παροχή εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Η Sustainable Development έχει από το 2006 εκπονήσει σημαντικούς Απολογισμούς ΕΚΕ για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα, ακολουθώντας το διεθνές πρότυπο GRI-G3 και διαθέτει τη σχετική τεχνογνωσία.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το διεθνή φορέα πιστοποίησης Det Norske Veritas (DNV) και με την υποστήριξη της Connective WGSE, Εταιρείας Συμβούλων Επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...