Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Air Liquide: Σύμβαση μακροχρόνιας προμήθειας με την 3Sun στην Ιταλία

Η 3Sun, κατασκευαστική Κοινοπραξία η οποία χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία τριπλού συνδέσμου της Sharp για την παραγωγή ηλιακών πάνελ στην Σικελία της Ιταλίας, και εδραιώθηκε πρόσφατα από την Enel Green Power, Sharp Corporation και STMicroelectronics NVΤο πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. , επέλεξε την Air Liquide ως μοναδικό προμηθευτή της στον τομέα των αερίων και των υπηρεσιών.  
Η εν λόγω συνεργασία κατοχυρώθηκε με την υπογραφή σύμβασης μακροχρόνιας προμήθειας, η οποία καλύπτει την παροχή πολύ μεγάλων όγκων ειδικών αερίων, φέροντων αερίων μέσω αγωγού, καθώς και των σχετικών υπηρεσιών. Η Air Liquide θα κατασκευάσει ολόκληρα δίκτυα διανομής & περιστολής εκπομπής αερίων έτοιμα προς χρήση. Για να καλύψει αυτές τις ανάγκες, η Air Liquide θα επενδύσει στις δυνατότητες επιπρόσθετης παραγωγής υδρογόνου στην Σικελία, καθώς επίσης και στην εφοδιαστική αλυσίδα των ειδικών αερίων. 
Το εργοστάσιο, με έδρα την Κατάνια, θα ξεκινήσει να λειτουργεί το 2011, με αρχική χωρητικότητα 160 MWp ανά έτος. Η ετήσια παραγωγή αναμένεται να φτάσει τα 480 MWp στα επόμενα χρόνια. Το εργοστάσιο της 3Sun θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο ηλιακής ενέργειας λεπτού υμενίου πυριτίου (Si) στον κόσμο μετά τις εγκαταστάσεις της Sharp στην Ιαπωνίαενώ η παραγωγή του θα χρησιμοποιείται από την ENEL Green Power και Sharp ώστε να εξυπηρετήσουν μια μεγάλη αγορά η οποία επεκτείνεται στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Η Air Liquide, που ήδη διέθετε παρουσία στην αγορά φωτοβολταικών της Ιταλίας εξυπηρετώντας βασικούς πελάτες στον τομέα της εναλλακτικής ενέργειας, καθίσταται μέσω αυτού του συμβολαίου, ως ένας σπουδαίος «παίκτης» της χώρας στο συγκεκριμένο τομέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...