Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Eκπαιδευτικό σεμινάριο από την Ernst & Young Ελλάδος


Η Ernst & Young Ελλάδος ολοκλήρωσε με επιτυχία το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο  με τίτλο «Sustainability reporting insights & leading practice» στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2010. Αντικείμενο του σεμιναρίου ήταν η έκδοση απολογισμών εταιρικής υπευθυνότητας βάσει των Κατευθυντήριων Οδηγιών Global Reporting Initiative (GRI) G3, του πιο ευρέως αποδεκτού πλαισίου έκδοσης απολογισμών βιωσιμότητας διεθνώς. Σημειώνεται ότι  η Ernst & Young Ελλάδος αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη του οργανισμού GRI για την παροχή  εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Το σεμινάριο, το οποίο ήταν προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στελέχη τραπεζικών και τηλεπικοινωνιακών οργανισμών, εκπρόσωποι του κλάδου δομικών υλικών και ΔΕΚΟ.
Ανάμεσα στους  ομιλητές, η Anna Bohman, μέλος του παγκόσμιου δικτύου Υπηρεσιών Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας της Ernst & Young, παρουσίασε πρακτικά παραδείγματα από την εμπειρία της με διεθνείς οργανισμούς.
Ο Γεώργιος Παπαδημητρίου, Υπεύθυνος Εταίρος του συμβουλευτικού τμήματος της Ernst & Young, τόνισε: «Η γνώση και η εμπειρία μας στην επιτυχημένη εφαρμογή συμβουλευτικών και ελεγκτικών υπηρεσιών Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την παγκόσμια τεχνογνωσία της Ernst & Young, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας στους πελάτες μας, τόσο σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο εκπαιδευτικών σεμιναρίων».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...