Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Eξι δεσμευτικές προσφορές για τη Wind

Έξι ενδιαφερόμενοι έχουν υποβάλει δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά της Wind Hellas, όπως γνωστοποίησε αξιωματούχος που είναι κοντά στη σχετική διαδικασία.
Μεταξύ αυτών είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης της εταιρείας Αιγύπτιος κροίσος Ναγκουίμπ Σαουίρις, οι ομολογιούχοι της καθώς και η Argo Capital Partners Fund, με έδρα τις νήσους Cayman.
Η Wind Hellas βρίσκεται υπό πώληση από τον Ιούλιο μετά την έναρξη του δεύτερου γύρου διαπραγματεύσεων για την αναδιάρθρωση του χρέους της, ώστε να αποφύγει την χρεοκοπία.
Άλλη πηγή είπε ότι η προσφορά της Argo Capital Partners Fund είναι ξεχωριστή από αυτή των ομολογιούχων, ωστόσο, σε ένα μεταγενέστερο στάδιο θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί τους.
Τραπεζίτες που εμπλέκονται στην διαδικασία έχουν υποστηρίξει ότι ο νορβηγικός όμιλος Telenor εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης για την εξαγορά της ελληνικής εταιρίας. Εκπρόσωπος, ωστόσο, της εταιρίας αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, σημειώνοντας ότι δεν είναι πολιτική της να κάνει δηλώσεις και σχόλια για θέματα εξαγορών.
Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...