Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ για 3η ΧΡΟΝΙΑ O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «GREEN DREAMS - ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

ALBA Graduate Business SchoolImage via Wikipedia
Από τη λεσχη επιχειρηματικοτητας και το alba graduate business school  

Μετά την επιτυχία των δύο περασμένων ετών, συνεχίζεται για τρίτη χρονιά ο διαγωνισμός «Green Dreams – Πράσινη Επιχειρηματικότητα». Ο διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο των ετήσιων Βραβείων Κούρος που έχει θεσμοθετήσει η Λέσχη Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με τοALBA Graduate Business School.

Ο διαγωνισμός  «Green Dreams – Πράσινη Επιχειρηματικότητα»  επιβραβεύει καινοτόμες επιχειρηματικές  δραστηριότητες φιλικές προς το περιβάλλον. Επιδιώκει την ανάπτυξη περιβαλλοντικής  επιχειρηματικότητας δίνοντας την ευκαιρία σε οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συνδυάσει φαντασία και πρακτικό πνεύμα με αποτέλεσμα έξυπνες «πράσινες» κερδοφόρες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ο φετινός στόχος είναι ιδιαίτερα υψηλός, αφού, σε αντίθεση με το 2008 και το 2009, ο διαγωνισμός θα επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που έχουν ήδη κάνει τις ιδέες τους πράξη.

Η καλύτερη πράσινη  επιχειρηματική δραστηριότητα θα λάβει  χρηματικό έπαθλο €3.000 και θα παρουσιασθεί στο Συμβούλιο της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και στην εκδήλωση των βραβείων Κούρος το Νοέμβριο του 2010.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή  τους μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2010 στο ALBA Graduate Business School, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.alba.edu.gr/greendreams. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην παραπάνω www.alba.edu.gr/greendreams ή στο ALBA Graduate Business School, τηλ. 210 8964531 (εσωτ. 320), email: enterprising@alba.edu.gr.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...