Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Νέες συνεργασίες για την ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε. με τις εταιρείες Λίρα και Οξοποιία «Παν»

Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε., συνεχίζοντας σταθερά την αναπτυξιακή πορεία της στον τομέα της διανομής και αντιπροσώπευσης επώνυμων προϊόντων ελληνικής παραγωγής, προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τις εταιρείες Λίρα και Οξοποιία «Παν».

Με σεβασμό προς τον καταναλωτή η εταιρεία Λίρα παράγει καρυκεύματα ανώτερης ποιότητας, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους αποστείρωσής τους και φροντίζοντας για τη διατήρηση της παραδοσιακής νοστιμιάς των προϊόντων της. Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ έχει αναλάβει την εμπορία και διανομή των καρυκευμάτων «Λίρα».

Η Οξοποιία «ΠΑΝ» είναι μία από τις παλαιότερες και πλέον αξιόλογες μονάδες παραγωγής και εμφιάλωσης ξυδιού στην Ελλάδα. Με έμφαση στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της, η εταιρεία δραστηριοποιείται, επίσης, στην εμφιάλωση χυμού λεμονιού. Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ εμπορεύεται και διανέμει τη σειρά ξυδιών ΠΑΝ, το lemon dressing και τον φυσικό χυμό λεμονιού ΠΑΝ, τη σειρά balsamico Villa Trebbiana και το balsamico ΠΑΝ κανατάκι.

Η στρατηγική ανανέωσης και αναβάθμισης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων και των υπηρεσιών της, που εφαρμόζει η ΙΠΠΟΤΟΥΡ, εστιάζει, σε μεγάλο βαθμό, στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων, που χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Στο πλαίσιο αυτό δίνει έμφαση στις συνεργασίες ποιότητος με προμηθευτές και συνεργάτες, που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...