Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Λουκέτο» σε τουλάχιστον 500 πρατήρια βενζίνης

Σε 500 με 600 φτάνουν τα πρατήρια που έχουν κλείσει και χιλιάδες είναι με το ένα πόδι στο κλείσιμο, εξαιτίας των αυξήσεων σε ΕΦΚ και ΦΠΑ που εφαρμόστηκαν από την αρχή του χρόνου, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (ΟΒΕ).

Οι επισημάνσεις έγιναν στη γενική συνέλευση της ΟΒΕ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. «Τελευταίο χτύπημα κατά του κλάδου είναι η εξαγγελθείσα, και προσωρινά αποσυρθείσα, εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης», αναφέρει η Ομοσπονδία.

«Αυτό θα είναι ταφόπλακα για πολλά πρατήρια της επαρχίας. Θα είναι παράλληλα όνειδος για τους καταναλωτές που έχουν υποστεί κάθε είδους φορολογικές και εισοδηματικές επιβαρύνσεις», συμπληρώνει.

Μετά από τη διεξαγωγή εκλογών κ. Μ. Κιούσης επανεξελέγη πρόεδρος της ΟΒΕ. Το νέο ΔΣ συμπληρώνουν οι Α. Τούντας (γεν. γραμματέας), Γ. Μαγλουσίδης (αντιπρόεδρος), Μ. Μεταξάς (αν. γεν. γραμματέας), Ν. Τσάκαλης (ταμίας) και μέλη οι Σ. Ανανιάδης, Π. Κολόκας, Ευ. Κούκουζας και Η.Μιστιλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...