Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

O OTE βάζει γκολ στον κοινωνικό αποκλεισμό

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο ΟΤΕ στηρίζει την Εθνική Αστέγων στη συμμετοχή της στο 8ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, το οποίο πραγματοποιείται στο Ριο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας από 19-26 Σεπτεμβρίου. O OTE βάζει γκολ στον κοινωνικό αποκλεισμό, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη «Σχέση Ευθύνης» που αναπτύσσει με την κοινωνία.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων είναι ένα ετήσιο, διεθνές πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο διεξάγεται με την υποστήριξη, μεταξύ άλλων θεσμών, και της ΟΥΕΦΑ και με στόχο την επανένταξη, στην κοινωνία, ευπαθών ομάδων, όπως άστεγοι, πρόσφυγες κ.α.. Στο παγκόσμιο αυτό κάλεσμα ενάντια στην φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό συμμετέχουν, εκτός από την Ελλάδα, άλλες 63 χώρες από όλα τα σημεία του πλανήτη.

Ο ΟΤΕ στέκεται αρωγός σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Γκολ στη Φτώχεια». Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται φιλικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες, διοργάνωση συναυλιών, προβολή κινηματογραφικών ταινιών, κ.α. Σκοπός όλων των δράσεων είναι να ευαισθητοποιήσουν και να αφυπνίσουν την κοινή γνώμη ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό.

Στο πλαίσιο του προγράμματός του Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο ΟΤΕ στέκεται για ακόμα μια φορά αρωγός σε μια σημαντική προσπάθεια που αποσκοπεί στην επαναδραστηριοποίηση περιθωριοποιημένων ατόμων, τα οποία αγωνίζονται να βιώσουν ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...