Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Προσανατολισμός στην παραγωγικότητα για το Δίκτυο Agency της INTERAMERICAN

Οι βάσεις της νέας εποχής για το Δίκτυο Agency της INTERAMERICAN, του οποίου πρόσφατα ανακοινώθηκε η αναδιαμόρφωση, τέθηκαν στην ετήσια συνάντηση των συνεργατών της Εταιρείας στο πλαίσιο του θεσμού της επιβράβευσης των καλύτερων με την προσφορά μιας εβδομάδας οικογενειακών διακοπών. Φέτος η συνάντηση, με παρόντα τα κορυφαία διοικητικά στελέχη της INTERAMERICAN και 62 συνεργάτες του Δικτύου που ανταποκρίθηκαν στις προϋποθέσεις παραγωγής κατά το πρώτο πεντάμηνο του έτους, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Δυτική Μεσσηνία.

Το Δίκτυο Agency, που θα συνεχίσει να αποτελεί το βασικό κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών στην πολυκαναλική δέσμη διανομής της εταιρείας, θα αποτελείται από 20 μεγάλες μονάδες με χαρακτηριστικά αυτάρκειας στην οργάνωση και υποδομή, με κάθετη ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για τους ασφαλισμένους και με ενισχυμένη την παρεχόμενη από την εταιρεία υποστήριξη, η οποί θα ελέγχει συνολικά και τις δαπάνες τους. Τα κριτήρια με τα οποία επελέγησαν τα 20 Γραφεία είναι απολύτως αντικειμενικά και συνδέονται με την παραγωγικότητα στους κερδοφόρους τομείς δραστηριότητας. Η παλέτα του Δικτύου θα συμπληρωθεί με τα Γραφεία Πωλήσεων που θα ενταχθούν στο μοντέλο των αυτοχρηματοδοτούμενων associated αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία, ενώ υφίσταται για τους συνεργάτες της περιφέρειας που δεν ανήκουν στις δύο παραπάνω κατηγορίες Γραφείων Πωλήσεων η δυνατότητα να είναι independent agents, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας και με νέο μοντέλο απευθείας υποστήριξης από την INTERAMERICAN.

Κατά τη συνάντηση ο Γ. Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, τόνισε την ιδιαίτερη επίδραση του πληθωρισμού στις πωλήσεις ασφαλειών Ζωής αυτή την περίοδο και την ιδιαίτερη σημασία της εποπτείας που αποκτά ευρωπαϊκό χαρακτήρα, επισημαίνοντας ότι η ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών παροχών στη σύνταξη και την υγεία υπαγορεύουν ένα ισχυρό και σταθερό ασφαλιστικό σύστημα, με σημαίνοντα τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης. Όπως παρατήρησε ο κ. Κώτσαλος, το υψηλό περιθώριο φερεγγυότητας της INTERAMERICAN, που κυμαίνεται περί το 260%, της δίνει σοβαρό πλεονέκτημα στην ασφαλιστική αγορά της επόμενης ημέρας, σε συνδυασμό με τους μηχανισμούς που η εταιρεία έχει κτίσει για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποπτείας και των νέων νόμων.

Ο Γ. Μαυρέλης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, αναφέρθηκε στις δομικές και λειτουργικές αλλαγές που εξελίσσονται στο Δίκτυο Agency της εταιρείας και επεσήμανε ότι η ανταγωνιστικότητα εφεξής θα κρίνεται όχι μόνο από τα χαρακτηριστικά στοιχεία ενός ασφαλιστικού προϊόντος αλλά από ένα σύνολο παραγόντων που συνδιαμορφώνουν τη σχέση μεταξύ της εταιρείας και πελάτη. Τέτοιοι παράγοντες είναι τα απλά και οικονομικά προϊόντα για
πραγματικές ανάγκες, η ευέλικτη επικοινωνία, η ποιότητα και ταχύτητα εξυπηρέτησης, η εμπιστοσύνη στην εταιρεία. Ο κ. Μαυρέλης προανήγγειλε δύο
νέες προτάσεις στον χώρο των επενδυτικών - συνταξιοδοτικών προϊόντων και απλοποίηση προσέγγισης των αναγκών στον τομέα της υγείας και της κάλυψης των νοσηλευτικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι με βάση την παραγωγή του οκταμήνου η INTERAMERICAN βρίσκεται στο 104% έναντι του στόχου στους κλάδους Ζωής, Υγείας και Ομαδικών ασφαλίσεων, ενώ εντός στόχου βρίσκονται και οι Γενικές Ασφάλειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...