Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ SUSTAINABLE DEVELOPMENT ΚΑΙ CONNECTIVE WGSE

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Sustainable Development σε συνεργασία με την Connective WGSE, ολοκλήρωσαν με επιτυχία την ανάπτυξη της Έκθεσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009 της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Και αυτός ο Απολογισμός αναπτύχθηκε σύμφωνα τις προδιαγραφές Απολογισμών ΕΚΕ GRI-G3 του διεθνούς οργανισμού Global Reporting Initiative. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία συμβούλων ΕΚΕ Sustainable Development και η εταιρία Συμβούλων Επικοινωνίας Connective ολοκληρώνουν τον Απολογισμό ΕΚΕ της Τράπεζας.

Ο τρίτος αυτός Απολογισμός ΕΚΕ είναι πληρέστερος σε σχέση με τους δείκτες του GRI-G3 που καλύπτει, καθώς κατατάσσεται πλέον στο επίπεδο Β (“GRI Level B”). Επιπλέον αποτελεί τον πρώτο Απολογισμό ΕΚΕ στην Ελλάδα, ο οποίος πιστοποιείται ως «κλιματικά ουδέτερος», καθώς η Sustainable Development πραγματοποίησε εξειδικευμένο υπολογισμό των ρύπων διοξειδίου του άνθρακα που εκλυθήκαν στην ατμόσφαιρα κατά τη συνολική διαδικασία ανάπτυξής του.

Ο Απολογισμός ΕΚΕ 2009 της Εθνικής Τράπεζας είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της Sustainable Development (www.sdev.gr), η οποία τηρεί συγκεντρωτική βάση δεδομένων που περιλαμβάνει όλους τους Απολογισμούς ΕΚΕ που δημοσιεύονται στην Ελλάδα από το 2001!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...