Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Εργοστάσιο τσιμέντου στην Αλβανία εγκαινίασε η Τιτάν

Τα επίσημα εγκαίνια του εργοστασίου τσιμέντου Antea Cement, που βρίσκεται στην περιοχή Boka e Kuqe της Αλβανίας πραγματοποίησε η Τιτάν τη Δευτέρα, παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας Σαλί Μπερίσα.

 Η επένδυση ανήλθε σε 200 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι η συνολική δυνατότητα παραγωγής του εργοστασίου ανέρχεται σε 1,5 εκατ. τόνους ετησίως και έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες της αλβανικής αγοράς καθώς και εξαγωγές.

Η Antea Cement αποτελεί μέρος του Ομίλου Τιτάν. Μέτοχοι στην εταιρεία είναι επίσης η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και ο Διεθνής Χρηματοδοτικός Οργανισμός (IFC) της Παγκόσμιας Τράπεζας
 
«Έχουμε αναλάβει μια σημαντική μακροπρόθεσμη δέσμευση στην Αλβανία επειδή πιστεύουμε στο μέλλον της χώρας. Ως σοβαρός βιομηχανικός επενδυτής, επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε κέρδος για τους μετόχους μας, αλλά θέλουμε να το κάνουμε με τρόπο που ωφελεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και την κοινωνία», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...