Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

E-shop.gr: Φερέγγυοι εν μέσω κρίσης

Η e-shop.gr αναγνωρισμένη από την ICAP GROUP ως μια από τις δυνατότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα “Strongest Companies in Greece”.

Η e-shop.gr εντάχθηκε στις “Strongest Companies in Greece” της Icap Group, ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή.

Οι “Strongest Companies in Greece” είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της Icap Group. Η Icap Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα Ένταξης στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece” έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η e-shop.gr δηλώνει ιδιαίτερη ικανοποίηση για την θετική της αξιολόγηση από έναν ανεξάρτητο και αναγνωρισμένο οργανισμό που την κατατάσσει ως μια από τις 34 μεγάλες* εταιρείες της Ελλάδας στις οποίες απονεμήθηκε η διάκριση “Strongest Companies” . H είσοδό της στην κοινότητα, υπογραμμίζει την υγιή της ανάπτυξη σε όλη την διάρκεια της 12ετούς πορείας της αλλά και την υψηλή της συνέπεια σε όλες τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

Η e-shop.gr αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα και φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια λειτουργίας. Εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 5.500 παραγγελίες ενώ υπολογίζεται ότι από την έναρξη λειτουργίας της έχει απαντήσει στις ανάγκες πάνω από 500.000 ικανοποιημένων πελατών.
* Εταιρείες με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...