Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Κορυφαία διάκριση για Ασφαλιστικούς Συμβούλους της INTERAMERICAN

Tέσσερις Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι από την Ελλάδα έλαβαν για το 2010 τον κορυφαίο τίτλο του “Top of the Table” μέλους του Παγκόσμιου Οργανισμού Million Dollar Round Table (MDRT). Και οι τέσσερεις ανήκουν στο δυναμικό του Δικτύου Agency της INTERAMERICAN και είναι οι Ελευθερία Αρακά, Σταυρούλα Επιτροπάκη (Γραφείο Πωλήσεων Χίου - Μ. Μπαχά), Χρήστος Πέτρου (Γραφείο Πωλήσεων Αθήνας - Δ. Φαραντούρη) και Γιώργος Τσιαβίκος (Γραφείο Πωλήσεων Αγρινίου - Χ. Μαχαιρίδη). 
Το MDRT, η κορυφαία παγκοσμίως Ένωση Επαγγελματιών του χρηματοοικονομικού τομέα, περιλαμβάνει ως μέλη της χιλιάδες επαγγελματίες από όλον τον κόσμο με κριτήρια αυστηρής επιλογής, που βασίζονται στις επιδόσεις, την αρίστευση και την επαγγελματική ηθική. Τον τίτλο του μέλους του MDRT κατέχουν φέτος 38 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της INTERAMERICAN -πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρική ομάδα μελών του Οργανισμού στην Ελλάδα- από τους οποίους οι 17 συμμετείχαν πρόσφατα στις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου του MDRT, στο Βανκούβερ του Καναδά.  
Σημειώνεται ότι το περιφερειακό συνέδριο MDRT Europe του 2011, τον Φεβρουάριο, θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...