Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Κίνα: Νέο συμβόλαιο με κατασκευαστή οθονών TFT-LCD 6ης γενιάς

Την υπογραφή ενός μακροπρόθεσμου συμβολαίου με τη Nanjing CEC Panda LCD Technology Corporation, θυγατρική της CEC, ανακοίνωσε πρόσφατα η Air Liquide. Η συμφωνία αφορά σε μία νέα μονάδα παραγωγής επίπεδων οθονών 6ης γενιάς, και αντιπροσωπεύει μία συνολική επένδυση ύψους 13,8 δις γιουάν ( (1,5 δις ευρώ). Η νέα μονάδα, η οποία βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη Crystal Valley στην Nanjing, πρωτεύουσα της Επαρχίας Jiangsu, θα αποτελέσει μία από τις πιο μοντέρνες μονάδες παραγωγής στην Κϊνα.Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Σύμφωνα με τους όρους τους συμβολαίου, η Air Liquide θα παρέχει στην CEC Panda μία ολοκληρωμένη λύση, η οποία περιλαμβάνει αέρια εξαιρετικά υψηλής καθαρότητας (άζωτο, οξυγόνο, υδρογόνο, αργόν και ήλιο), καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό, τον οποίο θα εγκαταστήσει και θα παραδώσει «με το κλειδί στο χέρι», για την επιτόπου παραγωγή αερίων και υπηρεσιών διαχείρισης των αερίων.
Επιπλέον, η Air Liquide θα επενδύσει σε μία νέα μονάδα παραγωγής αζώτου, η οποία θα σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί από την Air Liquide Engineering & Construction, δυναμικότητας μεγαλύτερης των 230 τόνων την ημέρα. Η μονάδα αυτή θα χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες σε ότι αφορά την ενεργειακή απόδοση, την ασφάλεια και την αξιοπιστία, ενώ προβλέπεται να τεθεί σε λειτουργία τον Ιούλιο του 2011.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Ο Francisco Martins, Δ/ντής του Κλάδου Ηλεκτρονικής του Ομίλου Air Liquide πρόσθεσε:  «To νέο αυτό μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την CEC ενισχύει την θέση μας στην Κινεζική αγορά οθονών TFT-LCD, η οποία παρουσιάζει ισχυρή ανάπτυξη, και επιβεβαιώνει την ανταγωνιστικότητα της συνολικής προσφοράς μας σε αέρια και υπηρεσίες. Οι τεχνολογίες αιχμής και οι αναδυόμενες οικονομίες, όπως η Κίνα, είναι δύο βασικοί μοχλοί ανάπτυξης του Ομίλου Air Liquide ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...