Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Εξαγορά δραστηριοτήτων της Lion Copolymer Geismar Services στις Η.Π.Α.


Η Air Liquide Grande Industrie U.S. LP ανακοίνωσε την εξαγορά των δραστηριοτήτων της Lion Copolymer Geismar Services (LCGS). Η εν λόγω εταιρία δραστηριοποιείται στην παροχή βιομηχανικών υπηρεσιών και οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή Geismar στη Λουιζιάνα.
     Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Συγκεκριμένα, η εξαγορά αφορά εγκαταστάσεις προμήθειας ατμού από νερό, από το οποίο έχουν απομακρυνθεί άλατα και άλλα προϊόντα, οι οποίες τροφοδοτούν βιομηχανίες στο Geismar. Το μεγαλύτερο μέρος των βιομηχανιών αυτών είναι ήδη πελάτες της Air Liquide, η οποία τους προμηθεύει με βιομηχανικά αέρια.   
Η εξαγορά  των δραστηριοτήτων της LCGS ενισχύει τη θέση της Air Liquide, η οποία είναι ήδη πολύ καλά τοποθετημένη στην συγκεκριμένη βιομηχανική περιοχή. Ο Όμιλος εκμεταλλεύεται δύο μονάδες διαχωρισμού του αέρα, παράγοντας οξυγόνο και άζωτο, τα οποία διανέμει μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου σωληναγωγών με την ονομασία « Mississippi River Pipeline System », καθώς και μία μονάδα συμπαραγωγής ενέργειας η οποία παράγει ηλεκτρική ενέργεια και ατμό από νερό. 
Ο Michael J. Graff, Πρόεδρος – Γενικός Δ/ντής της Air Liquide Holdings, υπεύθυνος για τη ζώνη της Αμερικής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου, δήλωσε: « Η εξαγορά των δραστηριοτήτων της LCGS αντικατοπτρίζει την στρατηγική ανάπτυξης της Air Liquide στις ώριμες αγορές. Η επένδυση αυτή θα δώσει άμεσα έσοδα και θα επιτρέψει, χάρη στην ενσωμάτωση νέων εγκαταστάσεων, την ενίσχυση της θέσης μας και στη διεύρυνση της προσφοράς μας για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...