Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Το PowerStar® εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά από την Έργον-Ενέργεια®


Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας μέχρι και 26.1%

Αν η εξοικονόμηση ενέργειας είναι το ζητούμενο, προαπαιτούμενο είναι το PowerStar®, το μοναδικό σύστημα που ρυθμίζει με ακρίβεια την τάση του ρεύματος, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της κατανάλωσης. Το πιο αξιόπιστο σύστημα της Ευρώπης, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξολοκλήρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήρθε και στην Ελλάδα από την εταιρεία Έργον-Ενέργεια Ε.Π.Ε. Η Έργον-Ενέργεια Ε.Π.Ε® με την εγκατάσταση του συστήματος PowerStar® εγγυάται γραπτώς την ενεργειακή εξοικονόμηση, που σε ορισμένες περιπτώσεις ανέρχεται μέχρι και 26.1% από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος
Η αναγνώριση της ποιότητας και των εγγυημένων αποτελεσμάτων του συστήματος PowerStar®, είναι εμφανής καθώς στα 12 χρόνια λειτουργίας της κατασκευάστριας εταιρείας EMS (Energy Management Systems) έχει εγκατασταθεί επιτυχώς σε περισσότερες από 1500 εταιρείες και οργανισμούς της Ευρώπης.
Μερικοί από τους διακεκριμένους μας πελάτες και ταυτόχρονα θερμοί υποστηρικτές είναι : Οι αλυσίδες ξενοδοχείων Hilton, Holiday Inn, Intercontinental, Thistle, Four Seasons, οι εταιρείες supermarket ASDA και Tesco, η επίσημη κατοικία του Πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας 10 Downing Street, το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, το κτίριο της Metropolitan Police, τα κολέγια Langside, City, Claveran, Cirencester, Cannock Chase, το πανεπιστήμια Sheffield, δήμοι και τοπικά συμβούλια Bradford Metropolitan, Glasgow City Council κ.α.

Κέρδη από την εγκατάσταση του συστήματος PowerStar® :

§           Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 26,1%.
§           Εξάλειψη των αρμονικών τάσης και έντασης, επομένως και του συντελεστή παραμόρφωσης, έως και 90%. Η αρμονική παραμόρφωση είναι παράγωγο κυρίως των υψηλής απόδοσης λαμπτήρων φωτισμού, των ηλεκτρονικών συσκευών όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, περιφερειακά μηχανήματα και των κινητήρων ρυθμιζόμενων στροφών (VSD). Επιδρά δυσμενώς σε ευρείας κλίμακας στοιχείων του συστήματος όπως στους πυκνωτές,  στους μετασχηματιστές και στους κινητήρες, προκαλώντας υπερθέρμανση, υπερφόρτωση και επιπρόσθετες απώλειες.
§           Βελτίωση του συντελεστή ισχύος έως και 20% με αποτέλεσμα μικρότερο απαιτούμενο από την εγκατάσταση ρεύμα.
§           Αύξηση του συντελεστή απόδοσης των ηλεκτρικών κινητήρων και της συνολικής ικανότητας της εγκατάστασης.
§           Μείωση και σταθεροποίηση της τάσης εξαλείφοντας τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται λόγω του φαινομένου των έντονων διακυμάνσεων τάσης.
§           Αύξηση της διάρκειας ζωής και μείωση του κόστους συντήρησης και αντικατάστασης των ηλεκτρονικών συσκευών, συστημάτων κλιματισμού, κινητήρων και λαμπτήρων.
§           Προώθηση της εξοικονόμησης και της ορθολογικής χρήσης της ενέργειας και συνεισφορά στη μείωση της παραγωγής εναέριων ρύπων και τη προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του συστήματος PowerStar® :

§         Το πρωτοποριακό σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή και τις απαιτήσεις της εγκατάστασής του (fully customized).
§         Η λειτουργία του δεν απαιτεί καμία συντήρηση και έχει διάρκεια ζωής 50 χρόνια.
§         Παρέχεται 15ετή εργοστασιακή εγγύηση και γραπτή εγγύηση  αποτελεσμάτων
§         Αποτελεί ένα εγκεκριμένο και πλήρες σύστημα ενεργής εξοικονόμησης ενέργειας.
§         Είναι ελεγχόμενο μέσω PLC, έχει τη δική του διεύθυνση IP και μπορεί να ελεγχθεί ηλεκτρονικά από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αν απαιτηθεί. Το σύστημα παρέχει πλήρη δεδομένα λειτουργίας μέσω της εγκατεστημένης οθόνης αλλά και μέσω του διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο (real-time monitoring through the internet).
§         Είναι αναγνωρισμένο για τον εξαιρετικά υψηλό βαθμό απόδοσης και για την επίτευξη αποτελεσμάτων σαφώς ανώτερων από κάθε άλλο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.
§         Η ανωτερότητα του συστήματός μας έχει επικυρωθεί από ανεξάρτητες δοκιμές όπου το PowerStar®:
ü     Πέτυχε εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 13% υψηλότερη από αυτή των ανταγωνιστών.
ü     Εξάλειψε τις Αρμονικές Διαταραχές σε ποσοστό 88% περισσότερο από τα συστήματα  των ανταγωνιστών. 
ü     Έχει τη χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας. Το PowerStar® δεν αναπτύσσει θερμοκρασία υψηλότερη από αυτή του περιβάλλοντος, ενώ τα άλλα συστήματα που μελετήθηκαν ανέπτυξαν θερμοκρασία έως και 70°C.  
 
Η εταιρεία της Έργον-Ενέργεια Ε.Π.Ε.® λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2007 και βασικός στόχος της είναι η συνεισφορά στην προώθηση της ιδέας για εξοικονόμηση και ορθολογική χρήση της ενέργειας, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μείωση των παραγόμενων ρύπων στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις της Ελλάδας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ολοένα και περισσότερες εταιρείες και οργανισμοί στην Ελλάδα υιοθετούν προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας στον σχεδιασμό τους, με αποτέλεσμα, η Έργον-Ενέργεια® στην Ελλάδα να αναμένει την εγκατάσταση πολλών συστημάτων PowerStar® στα επόμενα 5 χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...