Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

6.000 «μπατίρηδες» με λίμο εντόπισε το ΣΔΟΕ!

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσαν 6.000 «άφραγκοι» Έλληνες οι οποίοι δήλωναν εισόδημα μέχρι 10.000 ευρώ αλλά είχαν στην κατοχή τους πανάκριβα αυτοκίνητα που... μόνο η συντήρηση τους κόστιζε περίπου 8.000 ευρώ το χρόνο!

Ακόμη και οι ίδιοι οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ έτριβαν τα μάτια τους όταν σε ελέγχους που πραγματοποίησαν την περίοδο Απρίλιου – Μάιου του τρέχοντος έτος σε κέντρα και σε μπαρ εντόπισαν 6.000 κατόχους πανάκριβων και πολυτελέστατων αυτοκινήτων οι οποίοι παρουσίαζαν εαυτούς να ζουν στο όριο της φτώχειας!

Αυτό που είναι ακόμη πιο εξοργιστικό στην όλη ιστορία είναι πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι με τα αυτοκίνητα αξίας ενός διαμερίσματος είχαν ήδη λάβει και την πρώτη δόση από το επίδομα αλληλεγγύης, επίδομα το οποίο διατίθεται σε οικογένειες και ανθρώπους που δεν αντέχουν τα οικονομικά βάρη της καθημερινότητας και ζουν κάτω από όριο της φτώχειας!

Οι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ, λοιπόν, έκαναν έφοδο σε κέντρα διασκέδασης και μπαρ και -σημειώνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας των πολυτελών αυτοκινήτων που μόνο στα όνειρα του βλέπει ο μέσος άνθρωπος- προχωρούσαν εν συνεχεία σε διασταυρώσεις των αριθμών κυκλοφορίας με τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους τα τελωνεία και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Φαίνεται όμως ότι η απόκρυψη εισοδήματος δεν ήταν αρκετή για τους «μπατίρηδες» συμπολίτες μας, αλλά -όπως προέκυψε από τον έλεγχο του ΣΔΟΕ- εκατοντάδες εξ αυτών φαίνεται να εμπλέκονται σε σκάνδαλο εισαγωγής 435 Ι.Χ. μεγάλης αξίας με υποτιμολογημένα παραστατικά προκειμένου να γλιτώσουν δασμούς και φόρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...